esmaspäev, 15. märts 2010

Filipiinide ebajumal Manny

Juba esimesel päeval siin Filipiinidel jäi mu silma üks poster, millelt puuris mulle sisse kaks väga hirmuäratavat nägu. Need olid poksijad filipiin Manny Pacquiao ja ghanalane Joshua Clottey.

Manny Pacquiao, tuli välja, et on selle riigi suurim kangelane.

Teda nimetatakse maailma parimaks kaklejaks, kes on võitnud 7 korda järjest eri kaalukategooriates esitiitli.

See mees mõjutas mu tänast misjonit tema pealinnas Manilas.

Mul oli võimalus palvetada koos 5-lapse isa Furtiniga, kes töötab taksojuhina. Samuti noore abielumehe Carreraga, kes töötab politseinikuna. Kumbki mees tahtis, et me palvetaksime jõu pärast. Nad tunnevad, et on liiga nõrgad ja peavad rohkem pingutama...

Poksija Manny, keda ka PacManiks kutsutakse, ning kes nii muusika, näitlemise kui ka poliitikaga on hakanud tegelema... on ise üles-töötamise musterkujuks.

Kui ta väike poiss oli, siis oli nii suur nälg, et isa sõi koera ära ja lahkus perekonnast. Manny jäi koju ja hakkas konisid müüma, et kausitäis riis välja teenida.

Nüüd on saanud sellestsamast mehest 21.sajandi suurkuju, keda riisisööjad võtavad endile eeskujuks. Samal ajal seab see suurkuju neile standardid, mis hakkavad mehi rõhuma ja minapilti lõhkuma. Veider, et sellistel asjadel on vaimulikus maailmas nii selge mõju!

Intervjuu Manny PacMan Pacquiaoga:

Kommentaare ei ole: