esmaspäev, 2. märts 2009

Põlev pirn saigi läbi

Vot nii. Eesti kevadpealinnas olid esimesed kevadekuulutajad. Noored juhid üle kogu Eesti, kõiksugu kirikutest. Mul oli au neid koos GoingUPi meeskonna ja erinevate konfessiooni juhtidega teenida.

Soovin teile tuult tiibadesse nüüd kui te kahurilihana sööstate laiali meie maale! Nagu kuulsa Paul Himma veelgi kuulsam isa Paul Himma on öelnud: "Tuleb olla Kristotsentriline." Või nagu Joel Reinaru juba esimesel õhtul ütles: "Kristus minus, mina Kristuses".

Olge viljakad nagu on olnud viljakas minu ema ja iseseisvusaja põlvkond. Tehke jüngriteks kogu Eesti rahvas, sest see ei ole lihtsalt soovitus või palve, vaid Kristuse enda käsk.

Ja ärge unustage meie Tiidrek Nurmet ja teda tsiteerinut Peep Saart. Jookse see võidujooks lõpuni, ent jälle, pidades meeles, et võitjaid on vaid üks. Ja see üks, Kristus, jooksis selle juba võidukalt lõpuni. Kui teel veel ei ole, siis käivitagem endi treeningprogramm!

Ning viimaks. Mäletate, mis vana mässeri-liikumise juht Mihkel Madalvee ütles. Tuleb alluda oma juhile (olgu see siis pastor või kirikuõpetaja), sest autoriteedile alludes oleme enim hoitud, suunatud ja kaitstud.

PS. Andke rindelt teateid, kuidas teil läheb ja kus appi oleks vaja tulla! Oleme olemas.

4 kommentaari:

Jon ütles ...

Aitäh sulle Märt veelkord ja kogu teie tiimile! Kõik kellega ma üritusest rääkisin, ütlesid et said sellest puudutatud...

Dave's blog ütles ...

Wish I could have been there!

Kirsika ütles ...

jep, wish I could have been there...

Mariliis ütles ...

thank God I was there...