laupäev, 17. november 2007

Palvetage minu kiriku pärast!

Kallid sõbrad, blogilugejad. Fännid ja skeptikud. Avalikud ja salajased lugejad. Olen teid ikka aeg-ajalt kutsunud üles palvetama. Tavaliselt minu sõprade tervise pärast. Seekord on aga palve suurem...

Kas te võiksite palvetada Tartu Kristliku Risttee Koguduse pärast? Saime oma üürijatelt kirja, et peame välja kolima. Kõik meie suured plaanid on jälle küsimärgi all.

Lisan siia ühe meie pastori, Toivo Pilli emaili meie kogudusele:

"Sõbrad,

Nagu meile ikka aeg-ajalt meelde tuletatakse, oleme palverändurite kogudus. Kõige värskem meeldetuletus tuli sel nädalal.

Risttee praeguste ruumide omanikud on meile teatanud, et soovivad ruumide vabastamist lähiajal. Koguduse juhatus peab omanikega läbirääkimisi. Selle kuu jooksul selgub, kui kiiresti peame edasi liikuma või püsib "Jumala pilv veel natuke aega selle paiga kohal".

Ehkki see ei ole meeldiv olukord, on selles peidus ikkagi kordumatuid võimalusi. Palvetage Näituse 26 majas töötavate inimeste pärast. Jagage kõigi nendega heatahtlikkust ja armastust, nii nagu jagate seda omavahel. Nii oleme jüngrite nime väärilised. Olge kindlad selles, et Jumala teed lähevad alati edasi.

Ühendagem oma palved selle olukorra pärast!

Ma olen veendunud, et neile, "kes Jumalat armastavad, laseb Jumal kõik tulla heaks" (Rm 8:28) --

Toivo Pilli
pastor"

3 kommentaari:

Maria ütles ...

Millegi lõpp on samas ka millegi lagus. Iga edasiliikumine on millekski hea. Võtke seda kui uut väljakutset ja liikuge pea püsti edasi!
Hoian teile kõigest hingest pöialt, et leiate lahenduse oma murele.

Erika ütles ...

Oh jälle kolimine? Ühelt poolt on kahju, teiselt poolt, nagu Maria ütles, iga lõpp on millegi algus. Õnnistust.

m2rtsaar ütles ...

uusaastaõhtul peame oleme kogudusega kuskil muul ristteel. tänud toetuse eest!