kolmapäev, 7. märts 2007

Traktoripakk tõstab Sinu jõudu

Tere! Sinu käes on naturaalsete leivakeste Traktor pakk. Miks just Traktor? Traktor - see on lihtsus ja võimsus. Traktor - see on jõud. Jõud, mis peitub Sinus.

Just nii kirjutab Maximast ostetud küüslauguleivapakk, pealt-näha täiesti lihtne ja labane. Aga vaata, kus alles lubadused! Luba, ma tsiteerin edasi:

"...Jõud, mis peitub Sinus.
Naturaalsetes leivakeste on ühinenud põlluavarused, kus kasvab tulevane leib, vabadus ja liikumine, loodus ja särav päike... Ja Sulle meenub justkui midagi tuttavat, otse lapsepõlvest... Täna Sa kohtusid sõpradega, et rääkida elust, meenutada oma võite, suuri ja väikseid, lihtsalt puhata... Te võtsite õlle ja naturaalsed leivakesed Traktor, mis seda väga hästi täiendavad. Käepärases pakendis on nii palju leivakesi, et jätkub kõigile, just nii, nagu peab olema heas ja toredas seltskonnas."

Huvitav, kes seda teksti treinud on? Ja kas tõesti mõeldakse, et sellised lubadused sugereerivad kedagi jõulisemaks? Et machod tulevad ja jooksevad Maximale tormi?

"Aga kas tead, mis teeb Traktor leivakesed eriliseks? Leivakesed Traktor on lihtsad ja võimsad, kõrbisevad kõlavalt ja tõepoolest - on isuäratavad! Peale selle, võib valida kõige rohkem meeldiva maitse: klassikalise küüslaugu, peekoni ja parmesani maitse.
Ükskõik, kas oled oma sõprade ringis või üksi iseendaga, Sa võid lõdvestuda ja olla selline, nagu Sa oled! Lihtsates asjades peitub jõud! Klassikalised leivakesed õlle kõrvale - kindlasti on need küüslauguleivakesed."

Segan korra veel sellele ilusale soolole vahele. Leivakeste võlujõud peitub: nisu- ja rukkijahus, taimeõlis, joogevees, keedusoolas (2,5%), pärmis ja küüslaugupulbris.

"Küüslauk on eredalt väljendunud maitse ja lõhnaga, tekitab isu ja on väga kasulik immuunsussüsteemile.(Ohoo!) Muiste kasutati küüslauku ka kurjade vaimude peletamiseks (Aijaa!), nüüdseks aga on paljud jõudnud veenduda veel ühes küüslaugu omaduses ja proovida seda endagi peal - küüslauk tõstab meeste jõudu ja inimeste tuju!"

Minul tõstis tuju hoopis teadmine, et saan sellest Traktorist kirjutada blogisse. Mis aga puutub leiva maitsesse, ja sellesse, kuidas ta teistest leibadest ehk erineb, on see - et tegemist on mitte praetud, vaid kuivatatud leibadega. See tähendab, pärast söömist ei ole mitte rasvane maik man, vaid ehitustolmu meenutav mekk suus.

Hinne leivale
1 - 2 - 3 - 4 - 5

Mis tundeid Traktoripakk sinus tekitab?

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

homme, nii kui pood lahti tehakse (önneks asub see mul maja ees:) ), jooksen ma TRAKTORILE TORMI!!!
Maxima meestel on SUPER huumorisoon!!

m2rtsaar ütles ...

Maximale veel reklaami tehes - see on ikka ajanud oma kiskjalikke kombitsaid üle Tartu kõikjale!

ZumZummist sõid Säästuka välja. Visa Halli juures sõid väikese "Muu" poe kahe nädalaga välja...

Ja kui pühapäeval Konsumist nänni tahtsin osta, siis selgus, et ainus (toidu)koht, mis 8st lahti, on Maxima.

Ettevõte, mis oskab konkurentidest eristuda ja kvaliteedist hoolimata 1:0 teha. Lihtsalt Braavo.