laupäev, 20. märts 2010

Tulen tagasi

Jalad on punased ja paistes. Olen astunud mööda tänavaid, kus olnud tuhanded USA mereväelased ja miljonid filipiinid.

Möödumas on nädalane seiklus. Kõrvus veel hüüdmas suured ja väiksed tänavakauplejad: "Hi Joe! Hi Sir."

Leidsin rahvuse, kes on eestlasest ikka väga erinev. Nad on väikesed pruunid aasialased. Emad imetavad lapsi tänavail, poisid riietuvad kaubanduskeskustes naisteks. Nad naeravad kõva häälega ja elavad kodudes kümnete kaupa.

Nad söövad mereloomi ja muna, kus tibuloode veel sees.

Enamus neist nimetavad end kristlasteks, käies katoliku kirikus. Paljud usuvad Jumalasse, aga kummardavad Kristuse asemel hoopis Maarjat.

Nendega rääkides veel viimaseid vestluseid, olen rõõmus, et suudan edastada julgelt ja selgelt Kristuse evangeeliumi neile, aga tean, et minu kodu on Eestis. Seal kus väike saunarahvas keset metsi, külmal maal, on minu kodu.

Jumal on mind kutsunud Eestisse. Ja sinna ma lendangi. Jalad on punased ja paistes.

4 kommentaari:

Elina ütles ...

Eestlased on ka ju mõnikord üsna imelikud.

Tuima ja mossis näoga, räägivad vähe (või ainult purjus olles). Söövad sealiha, seaverd, käärima läinud kapsast ja leiba. Esirinnas alkoholismi, narkomaania, hiv-i, atesmi, abortide ja prostituutite suhtarvu ja soolises ebavõrdsuses (mis väljendub palgas) poolest. Vihkavad homosid, venelasi, neegreid, "kaltsupäid" ja muid tšurasid.

Ka paljud tavalised naised armastavad riides käia nagu prostituudid . Nad ostavad endale 3 miljoni eest küprokist ridaelamuboksi kusagil põllul. Või elavad 9kordses paneelikas, aga samas kannavad maani kasukat ja sõidavad bemmiga.

Vääääääga imelik rahvas ühesõnaga

M2rt ütles ...

jah Elina, meie oleme normaalsed:)
onju.

Elina ütles ...

sina vbl oled, aga mina olen vaid kõigest üks eestlane.

identiteediotsingud/kriisid on vist väga "eestlane", onju. kogu aeg tahaks olla mõne parema,ilusama, targema ja edukama rahva MOODI.

jah ma päris kindlasti eestlane...
lähen nüüd hapukapsasuppi sööma:D

t. ütles ...

Eestis imetavad ka naised lapsi tänavatel ja üldse igalpool. ka Viru keskuses. ja noored koristajannad käivad jõusaali meeste riietusruumis paljaste külastajate vahel põrandaid pesemas. mõnele normaalne, mõnele mitte.