pühapäev, 18. veebruar 2007

Armastus on vedur, seks on vagun

Vaata kõne "Armastus on vedur, seks on vagun" Google-videost!
Kuula kõne "Armastus on vedur, seks on vagun" Risttee koguduse meediast!

Paraku oleme seksuaalsed olendid, läbi ja lõhki. Mehe mõtted ei tiirle ümber seksi mitte ainult ärkvelolles, vaid tõsi, vahest ka magades. Öeldakse, et kõige suurem suguelund ei ole mitte ainult allpool vööd, vaid ka peakolu sees.
Selline loomus võib meile aga tünksi mängida ja uskuma panna - et nii kaua kui mina ja mu vajadused on rahuldatud, ongi suhe partneriga korras. Et see ongi eesmärk.
Aga ei ole. Armastus on vedur ja seks on vagun. Oleme näinud liiga palju valesid vedureid ja kurbi sõite. Olgu siis esimesel kohal otsus (mitte tunne) armastada. Vaid nii püsib ohvrimeelsus, kannatlikkus, hea tahe, rõõm, alandlikkus, hoolivus, lootus jpm.
Oma käimisele, kihlusele ja abielule tagasi vaadates näen, kui raske ja haigettegev seda sihti seada on. Aga see on võimalik. Armastus on vedur, seks on vagun.
Vaata üle, mis on sinu suhte motiveeriv jõud. Mille nimel oled sa valmis ohvreid tooma. Ja keda ja kui palju sa tegelikult õnnelikuks tahad teha?

Tahaksin tänada kõiki, kes möödunud Going Upile maldasid tulla. Nõnda paljusid ja vanemat sorti rahvast polegi meil olnud. Aitäh Cruxile! Olete andekad.
Eriti suured tänud aga meeskonnale ja kogudusele! Teie palved tõesti kandsid! Ilma teieta oleksin olnud laval lihtsalt üks mikriga tüüp, kel küüned nädalapikkusest närveerimisest näritud :)

Fotosid viimasest GUst saate vaadata siit!

Kommentaare ei ole: