neljapäev, 6. märts 2008

Gretalt: Tsau Märt!

Tore oli sinust kuulda! Eile, kui sõnumi saatsid, oli pool kodugruppi meie pool filmi vaatamas. Arvasime kõik, et sa juba Iisraelis oled. Kas te olite nagu mega-kaua Amsterdamis, või kus läks nii kaua? Igas tahes, kuidas läks reis, kus sa praegu oled, kuidas konverents on...?

Eile oli iseenesest päris tore päev. Elasin väikest viisi poissmehe elu nii palju kui Wilma lubas... rõõmurikkuja...:) sõin komme, tegin toitu viie mintsaga, vaatasin House'e ja ei koristanud üldse. See muidugi maksis kätte õhtul, kui tahtsin sõbrad kutsuda, heh.

Käisin ka Reena poolt läbi kiirelt, poissid olid päris haiged. Vaesekesed, aga samas oli huvitav neid vaadata, sest oli kohe näha, et haiged. Punased põsed, rähmased silmad ja tuhat korda vähem energiat kui tavaliselt. Oskar ei reageerinud isegi kui Wilma tuli, mis ei ole päris temalik. Armsad kuidagi... Rääkisin ka Nännaga veits juttu, kes oli heas tujus.

Kodugruppi saime ühele poole kahe tunniga eile, ikka palvetasime ka teie pärast. Päris hea asi, Tuuli sai ka omale auto eile, s.t. nüüd saab ta ise ringi panna lastega. Eks ma ise ka naudin seda vabadust, kui sina ära oled, heh. Mitte et ma väga sõidaksin, aga sellepoolest naudin ma auto olemasolu oma mõtetes.

Wilma praegu magab. Muidu läks magamapanek hästi, aga ta muudkui saboteerib seda asja oma väikeste, kleepuvate lutti väljatõmbavate sõrmedega. Kohe kui ta nagu oleks magama jäänud, tõmbab ta lutti välja ja ärkab selle peale... Noh, tead ise kah... Ta on olnud hullult heas tujus hommikul, ainult naeratas mulle. Saadan sulle kaks värsket pilti.

Täna lähen kunagi hiljem Janice ja Lindeni kriisikeskuse avamisele, pidi torti saama, heh. Tegelt päris suur sündmus, nad on ju hullult kaua teinud tööd selle nimel! Jepp, muud programmi ei ole, ainult proovin loobuda laisklemisest ja saada rutiinseks koduemaks jälle.

Kirjuta sa ka, millega sa tegeled, kullakallike! Praegu pean hästi vastu, aga proovin mitte mõelda sellele kui hiiglapalju hakkan sind igatsema enne kui sa lõpuks koju jõuad! Kas skype'i saad kasutada?

Armastan sind!
g

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

AJALOOLINE!!!
Greta kirjutab blogis:)

Tervitan Wilmat!
Annika Pärnust.

mari ütles ...

Niii armas :)