kolmapäev, 2. juuli 2008

Doktor ja laagrijuht

Praegu on kiired ajad. Tore, sest nagu ka üks kaunis-tore mees ühes videos ütleb: "käes on hapukurgihooaeg". Minul õnneks mitte. Olen Jõgeva noortega laagris.

Seega oleme Gretast eraldi nädalakese (jälle). Eks see on osati ka hea aeg, sest see õpetab mind temaga tähelepanelikumalt ja suurema fookusega suhtlema (nii palju kui saame ühendust hoida).

Aga tore on see, et ta saigi residentuuri sisse! 6 aastat ülikooli+1 aasta lapsekasvatamist on jõudsalt edasi arenemas... on täiesti võimalik variant, et Greta hakkab sügisest Eestimaa kõrva-nina-kurke urgitsema.

Mina aga veedan suve laagrilippude all. Teeme kokku 5 laagrit, olen veel osa 2-st. Väike pilt siis ka teile. Kel huvi, saab lugeda Jõgeva English Campi kohta läbi ameeriklaste silmade Dave Blacki blogist. Ta on selle laagri USApoolne meeskonnajuht. Tõsi, peamiselt blogib ta naine:)

2 kommentaari:

Bot123 ütles ...

Vaatasin Dave blogi kah. Väga äge. Inimesed kõik alati naerul piltidel ;).

Pange täiega koos Jumalaga, palvetan, kui meeles :)!!

Anonüümne ütles ...

mõtlesin Sulle meili saata, aga Su blogis polegi profiilil kohta ;)

blogist näen, et Sul on kiired suveajad. olen 15. juulist augusti lõpuni Hiinamaa rahvamassidest ja tiheasustusest kodu-Eestis puhkamas. ehk kohtume, joome tassikese teed ja arutame natuke maailma asju?

Su blogi on väga ja väga eriline. see energia, need mõtted.. kõik. kohtumine oleks vaid minupoolseks tänuks lugemiselamuse eest!