pühapäev, 12. oktoober 2008

Mis sind huvitab?

Blogi alguspäevadel uurisin siit-sealt, et kuidas peaks blogima. Ühe sain selgeks: endale ei tasu väga kirjutada. Sest siis oleks jutt jura ja lugejaid umbes 1 pluss mõned lähedased.

Samas olen saanud ka selgeks, et eriti nõme on olla populist ja püüda kõigile meeldida, kaotades ära iseenda.

Nüüd aga küsimus Sinule:

Mis teemal ma peaksin kirjutama, et see sulle korda läheks? (Isegi kui oled uus lugeja, küsimus on sama: mis teemal ma peaksin kirjutama?)

PS. Tegin nüüd ka kommenteerimise avatumaks. Varem sai vaid google-kasutajad siin tähti toksida. Mõtlesin, et lõpetan diskrimineerimise ja luban sisse ka nimetuid...

5 kommentaari:

Kristel Luide ütles ...

Mina olen püsilugeja ja ei oska Sulle muud soovitada, kui et jätka samas vaimus just nende eluliste, samas praktiliste blogidega. Hea on õppida inimest tundma tema tugevuses kui ka nõrkuses ja ennast samastada kirjutajaga!
Aitäh nende välja öeldud mõtete eest, mida tegelikult kõik mõtlevad, aga välja paista ei söanda!
Õnnistusi kaasblogijalt! :D
Kristel
kriskapiska.blogspot.com

Maria ütles ...

Mulle meeldivad kõige rohkem lood sinust ja kõigest millega sa seotud oled. sinu tõe otsimised ja iseendaga pahuksis olemised. Arutlused teemadel mis õige, mis vale.. Ühesõnaga kõik millega sa siiani oled juba hakkama saanud.

Anonüümne ütles ...

minule ka meeldib, kuidas kirjutad. Sina ka meeldid, oled nii armas ja kena.

Liis ütles ...

Mina olen sinu blogi andunud fänn! Mulle nii meeldib, kuidas sa kirjuatd asjadest, mis on sinu jaoks olulised ning teemadel, millest nii mõnigi ei söenda üldse mõelda. Sa oled nii siiras ja aus. Sa julged ennast avada ja see just ongi oluline! Jätka samas vaimus ning siis sa oma lugejatest ilma ei jää, neid tuleb ainult juurde. Häid asju tahetakse ikka lugeda.
Õnnistatud nädalat sulle ja su perele!

ritsik ütles ...

Mul jäänd mulje, et sa viimasel ajal üldse ei viitsi bloggida:)
Ikka endal peab ka hea olema, mitte et ma sunnin end seda tegema teiste pärast. Ise ütlesid, et ei püüa enam kõigile meeldida, no siis kirjutagi just neil teemadel, mis sulle endale korda lähevad.
Aga hetkel tahaks küll lugeda sinu arvamust ühel teemal, vaata ise minu juurest, millisel.
Mulle meeldib, et harrastad tihti samasugust murelikku emotsionaalset-vaimset eneselõikumist nagu ma ise, tahaks täiuslik olla aga ei tule alati välja, :P Samas positiivus on ka teretulnud, alati.