pühapäev, 23. november 2008

Tormisel merel

22:37
Ja sõit, 80 km üle mere, sõitis tervelt 7 tundi! Meie pealinna sadamasse jõudes olid autod nii armsasti ootamas hangede sees, justkui valget laeva ootavad truud piigad. Telefonist kuulsime hirmulugusid sellest, kuidas maanteedel on ummikud ja uperkuudid. Nüüd ööbime Pirital, minu endise blogilugeja Oti lähedal.

19:56
Wilma magab, aga laev on ikka veel merel. Vahepeal lained loksutavad, aga kuna meile anti lohutuseks kajut, siis on tegelikult täitsa seiklus. Vaatasime Jurassic Parki. Vahepeal sai ka palvetatud, aga rohkem kui tormi pärast. Eesti rahvas vajab päästmist. Maabumine on 20-21 vahel, täpselt pole teada.

16:16
Naine ei ole rohkem enam rahustanud, kuigi lubas seda teha 16 minutit tagasi. Käisin tekil, seal on palju tuult ja lund.

kell 15

Praegu oleme teel Soomest-Eestisse. Kõlaritest rahustab naine, et me ei muretseks... aga Tallinnas on vägev tuul ja me ei saa maabuda. Eks ma siis ootan paadis.

4 kommentaari:

Liisureet ütles ...

Hehe, te olete nii toredad ikka:D

Anonüümne ütles ...

jah, 140 150. Seda näitab spido. Tegelik kiirus on vist siis 125 kuskil. Aga seda saab kontrollida ainult gps kasutades.
Aga toredad olete ikkagi

m2rtsaar ütles ...

samas, kallid blogilugejad, ma ei propageeri dziibitamist nagu oli eesti teedel!

soomes on ohtlikum sõita kiirteel 80 ja üksteise sabas, kui 140 teisel rajal.

olge ikka ka ette- ja tahavaatlikud.

Anonüümne ütles ...

kukk mis kukk :)