reede, 19. detsember 2008

Üllatus blogilugejatele

Jõuludel ikka tehakse üllatusi. Teen siis minagi. Tahaksin teile anda kuulda seda, kuidas kasutavad mu õed oma häälepaelasid. Omal ajal tõelisesse kristlikku tippu pürginud vokaalid (Holy Sisters Band) on viimastel aastatel läinud pisut varjule...

...ent nüüd, peale abiellumisi ja esimeste beebide saamisi, on tulnud välja tõeliselt hingepuudutavate rõõmsate lugudega! Ja mõeldes just teile, minu kallid blogilugejad, oleme me pannud kokku blogi-CD, kus on peal 4 värsket lugu ja 4 värsket jutustust, mis nad sinna juurde räägivad.

Andke mulle teada, kui te seda üllatust endale jõuludeks või enne uut aastat posti tahate saada! Kusjuures, olen kergelt erutatud, sest midagi taolist pole ma varem kokku pannud...

Arvan, et see on sammuke edasi "Sessi-stressi" plaadist.

2 kommentaari:

Serinah ütles ...

Hei :) Ma ei tea, mis alusel siin kedagi 'blogilugejaks' liigitatakse, mul on tunne, et ma olen mingi omavoliline liituja. Aga sul on äss blogi ka. :)
Igatahes, tahan seda CDd!
marikamari80@yahoo.com. Olen Tartus võin kuhugi kesklinnakanti järgi tulla. Väga lahe, et selliseid kingitusi tehakse, ma olen siin viimased 3 nädalat voodis veetnud (beebi tegi seljale häda, me pole ikka veel pooldunud...) ja niiiiiii kõriauguni on, et... oeh.
Päikest, Marika

m2rtsaar ütles ...

said sa mu emaili kätte Marika?