kolmapäev, 28. oktoober 2009

Tartu Jaak ja meeleparandus

Nagu mitmed teist juba teavad, et Jumal teeb praegu Eestis midagi suurt ja erilist. Ka Tartus. Ma kuulsin sellest lugusid kuu aega tagasi USAs, kui meie Jaak kaduma läks.

Paljud asjad hakkasid pihta just siis, kui Jaak - kes mitmetel meie kirikuüritustel käinud - ühtäkki kaduma läks. Kuna ta paljude noorte sõber oli ja allikate järgi öösel kella 4 paiku Atlantises kuhugi tundmatusse jalutas, siis hakati teda otsima.

Politsei otsis teda piki Emajõge kilomeetreid edutult. Meie rahva nõid (või peaks ütlema selgeltnägija) ennustas, et ta on Raadi lennuväljal ja täitsa elus. Mõned võtsid ennustust kuulda ja hakkasid teda otsima.

Aga mõned otsisid kõigepealt jumalariiki. Mõned otsisid mitte ainult Jaaku, vaid ka Jeesust Kristust! Ja selle tulemusel on viimased 3 nädalat olnud Tartu Risttee koguduse liikmete seas palju meeleparandust. Ülestunnistatud patte ja palvetamist.

Siirast nuttu ja suhete parandamist. Mitmed on leidnud värskuse oma abieludes, sõprussuhetes. Lahti on saadud aastaid-kestnud minevikuahelatest. 

Mitmete tunnistajate sõnul said paljud asjad alguse Rumeenia noorest 27-aastasest prohvetist Theost. Tema algne plaan oli lihtsalt tulla mu väikesele õele külla. Aga Jumala teed on suuremad!

Kuula Theo jutlust Ristteel 3 nädalat tagasi (Meedia: Kutse meeleparandusele I osa)

Kommentaare ei ole: