kolmapäev, 18. aprill 2007

Eilse päeva tegijad!

Me ei saa vaadata mööda ühest tõsiasjast. See on see, et igaüks, kes meist ajalukku läheb - saab süüks panna vaid seda, et tal oli niivõrd tugev sõnum. Olgu ta siis Kahvlis esinenud narkomaan, tippturundaja ainulaadsel külaskäigul Eestisse või kogu maailma ikka veel vapustav massimõrvar Cho... suureks saab sõnumiga!

Kahvlimees sai nuga
Teleekraanil oli number kolm ja Roman Kalinin, käsi diivaniseljal. Rääkis avameelselt sõltuvusest, surmast ja perekondlikust kasvatusest. Kasutas võimalust ja pani käe südamele nii vanematele kui noorematele. Ühtedele seda, et hakataks jälgima oma lapse arvuti-ees-olekut. Ja teistele seda, et kui tuleb mõte kanepit tõmmata, siis kõigeapealt vaadaku seda-sama 30-aastast inimvare kaamerasilmas.
Romanil oli sõnum.
Ta lahkus saatest, jäi pisut tõbiseks, kohtus vana sõbraga ja keset toidulauakähmlust sai nuga. Irooniline, aga mees kohtas paari päeva jooksul nii nuga kui kahvlit.

Maailma tunnustatuim turundusguru

Teine mees on Philip Kotler. Nagu muuseas, tuleb maikuu lõpus Eestisse... olles kirjutanud üle 25 raamatu, mida tõlgitud 20nesse keelde, on teda levitanud kolmes miljonis eksemplaris! Öeldakse, et ta toob Eestisse selle aasta turundussündmuse.
Sest Philipil on sõnum.
Märkimata ei saa jätta ka seda, et iga kõrvapaar, kes teda kuulama tahab minna, peab maksma 7000 eeku.

Kurveima päeva tooja
Kõigest 23-aastane pilusilmne tudeng Ameerikas. Lasi iga oma eluaasta eest ühe inimese maha, ja kümme veel otsa. Iseenda niisamuti... Cho-Seung Hui. Rahvuslik tragöödia, mispeale Bush astus miljonite ette ja ütles, et see on nende rahva kõige kurvem päev.
Sest see oli Cho sõnum.

Milline on sinu sõnum, homse päeva tegija?

Kommentaare ei ole: