kolmapäev, 18. august 2010

Kas olla Jaan Tätte?

Täna sattusin ehituse peal rääkima Agoga. Mina meisterdasin aknaümbriseid, tema pahteldas kuskil kõrgustes. Vahepeal laulsime "Sepapoiste laulu", ja siis justkui ühest suust:

"Nüüd on sinu korrrrd. Teha torrrmi sinu südames."

Armas, ja veider. Kaks meest kuskil Tartu külje all. Laulsime ja rääkisime Jaan Tättest. Ja saime aru, et ta on ikka kuulus mees küll.

Ago arvates on Tätte muhe merekaru. Minu arvates ka. Ta on lihtne mees, noh, tema ise. Inimestele meeldib vaadata inimesi, kes on Nemad Ise ja täies hiilguses.

Homme on Tätte laulukaare all. Ja kindlasti tuleb jälle palju inimesi. See paneb mindki mõtlema, et mis mees mina olen? Kui tahan olla sama popp, kas peaksin olema ka Jaan? Rääkida natuke tema viisil, ja muheleda tema kombel? Võib-olla peaksin ka laulukesi kirjutama?

Tegelt ma arvan, et Märt on isegi ägedam. Ma nüüd õige lähen, ja otsin ta üles...

2 kommentaari:

Elina ütles ...

Mulle isiklikult meeldib ka Märt rohkem kui Tätte. No varem natuke too viimane ka meeldis, aga nüüd ei lähe kohe üldse enam peale.

Anonüümne ütles ...

Kas kellegi teise moodi olemine toob selle teise kuulsuse? Mina arvan, et Jaan on lihtsalt tema ise. Lihtne mees lihsate lauludega ja lihtsa sõnumiga.
Mina ei tahaks ei tahaks et meil oleks kaks Jaan Tättet. See oleks liiast, kuid meil võiks olla Märt ja Jaan ja Mati ja.. Igaüks ikka tema ise. ;)

Maria