kolmapäev, 25. aprill 2007

Selle blogi ühiskondlik mõju

Kõigepealt tahaksingi tänada kõiki, kes möödunud aegadel, lugedes seda blogi, on klikkinud edasi ja muutnud maailma. Kordan veelkord. Aitäh TEILE, et te mu üleskutseid tõsiselt olete võtnud!

Teil on oluline roll Eesti alkoholipoliitikas ja Eesti mõjukaima noorteürituse rahapajas.

Kõigepealt alkoholipoliitika. Mäletate kui ilmus postitus "Alkoholism on ravitav koduste vahenditega". See oli 39 päeva tagasi.
Postituse sisuks oli see, et selle blogi vahendusel on võimalus võtta osa interneti-allkirja andmisest. Sai kirjutatud, et selleks, et deklaratsioon "Laps ohutsoonis" omaks mingit ühiskondlikku mõju, tuleb leida 5000 inimest. Vahetult enne üleskutset oli aga hääli 2892.

See arv on nüüdseks kasvanud 3181ni!
See on ligi +300!

Olen ikka aeg-ajalt käinud seal piilumas, et kas keegi minu tuttavatest ka hääle andis. Ja üllatuslikult ma leidsin sealt isegi nimesid, keda ei oleks osanud küll arvata, et seda blogi loevad... Suur aitäh teile! Nüüd on vaja veel leida 1700 inimhäält.
(vt lähemalt kuidas anda oma hääl)
(vt lähemalt kuidas leida teiste hääl)

Ja nüüd noortefestival "PiibliPäevad 2007". Jamad olid rahaasjades... Ilmus postitus "Nooreürituse eelarve läks lõhki... tule appi". 14 päeva tagasi.
Ja teate, kui paljud tulid appi?

Olukord oli selline, et ürituse eelarve oli 40 000 krooniga miinustes. Kuigi ürituse korraldaja Siilas Kask oli täis usku, mõtles ta siiski ka sellele, et võib-olla peaks tegema kärpeid. Helitehnikat vähemaks võtma, bändid hobustega kohale kutsuma...

15 minutit tagasi aga helistasin Siilasele ja teate mis ta ütles?!
Eelarvet on täidetud kümnekordselt! - 40 000st sai -4000 krooni!

Kui ma uurisin oma salajast blogistatistikat ja vaatasin, kui paljud on klikanud edasi võimalusele päästa selle aasta (minu jaoks oluliseim noorteüritus), siis mõned seal ikka olid... No nii, 10 ringi. Ma küll ei tea, kui paljud läksid asjaga lõpuni ja tegid annetuse, aga faktid näitavad et rahaaugud kahanesid 10X! Aitäh teile!

(vt lähemalt kuidas saab toetada rahaliselt)
(vt lähemalt kuidas saab toetada 48h palveketis)

Siilas Kask. Millega võiks lõppeda sel nädalavahetusel algav Piiblipäevad 2007?

1. Õhku laskmisega. (ta naerab. selline on viimase koosoleku teema)
2. Aga ma arvan, et kindlasti ka seda, et noored saaksid värskendatud. Ja muudetud eludega... Et Jumal oleks teinud oma tööd nende südametes.
3. Ja kindlasti ka seda, et Jõgeva linn on palju puhtam. (laupäevane massiline koristamine)
4. Ja et inimesed näeksid kristlasi tööd tegemas, välja minemas. Oleks selline positiivne kaja või maine kristlastele.

Kui palju on registreerunuid?

Kaks päeva tagasi oli 330. Praegu vast 400.
Ühtekokku peaks tulema 500-800. Sest alati on ka selliseid, kes lihtsalt läbi astuvad.

Super.

4 kommentaari:

Taavi ütles ...

Ma olen sinuga täesti nõus, et sinu blogil on suur mõju. Vaatasin just Risttee blogi(ristteeblogi.blogspot.com) statistikat ja tänasel päeval jagab sinu blogi suunavate aadressite seas esimest ning teist kohta. Terve perioodi jooksul on sinu blogi kogu aeg Risttee blogi külastatavuses suurt rolli mänginud. Samal ajal blog.tr.ee ei ole suutnud päevas 5 külastajatki tekitada.

m2rtsaar ütles ...

ei oleks m6ju, kui ei oleks sinu tehtud viiteid:)

PS. kui keegi juhtub lugema seda kommentaari, siis minge j2lgige risttee blogi l2bi arenguloo spektri! v2hemalt esimest/eelmist n2dalat analyysides on see kyll k6ige kiiremini arenev blogi Eestis. ja seda k6ike t2nu Taavile:)!

Ants ütles ...

Hei Märt... võtsin sinu väljakutse vastu ja postitasin üle pika aja taas blogi!

Anonüümne ütles ...

eh... attractive .