pühapäev, 17. juuni 2007

McDonalds tegi blogi mõttetuks

Pool aastat tagasi alustas üks hea mees, Margus Padar, blogimist. Ta ehitas kogu oma päeviku üles McDonaldsi kurikuulsale ketšupile. Arvates... et sellega püsib tema postitus igavesti. Juhtus aga hoopis niimoodi, et McDonalds otsustas selle blogi mõttetuks teha.

Tema varjunimi on Oxnard Montalvo. Tal on 310 sõpra ja 154 fänni. Ta käib ühe tüdrukuga. Ja tema usutunnistuseks on Christian/Protestant. Ning tal on oma blogi: Onumax.blogspot.com.

Olgu ära mainitud ka see, et ta kuulub Orkutis sellistesse kogukondadesse nagu "Love läks katki" (32 liiget), "Kes kellega käib?" (50) ja "Vahel kurb" (50). Ta on harjunud aktuaalsetel teemadel sõna võtma...

Sama tegi ta ka oma blogis. Arutles lollide ostude üle, kirjutades: "...veel suurem foobia on see, et ehk lähevad need püksid pepu pealt katki kohe esimesel kandmisel..."

Tema loo põhifookus oli sel ainsal blogimispäeval (13.dets 2006) see, et McDonaldsi ketšup on küll hirmsalt hea, aga ühtlasi kole kallis. Kui inimene järgi mõtleks, siis pudelijagu kuulsat tomatipastat läheks maksma 166.70 EEK. See oli oluline ja konflikte teema, mis lugejatele läks korda.

Juhtus aga nii, et peale seda postitust otsustas McDonalds tulla ka päriselt oma ketšupiga turule, Eesti poodidesse... Kõigest 24 krooni eest! Seepärast võibki pärast tänast msaare postitust kuulutada Oxnardionu blogi mõttetuks.

Montalvo Oxnard, kas sa:
1. jätkad blogimist
2. juhid jätkuvalt oma 310 sõpra, 154 fänni ja 1 tüdruku blogisse, kus info on aegunud ja seeläbi eksiteedele viiv?

Mina soovitan esimest!
Sinu üks sõpradest, Märt Saar.

2 kommentaari:

liina ütles ...

"Tema loo põhifookus oli sel ainsal blogimispäeval (13.dets 2007)"

kas sul läksid kuupäevad sassi?

m2rtsaar ütles ...

l2ksid jah. viga parandatud!

suurep2rane m2rge, Liina! selliseid lugejaid v22rtustan v2ga!