neljapäev, 14. juuni 2007

Tänapäeva reporterid on teismelised

Viimase aja analüüs endast nooremate kallal on mulle tõestanud vaid üht... Teismelistest on saanud tänapäeva reporterid. Hommikune ja õhtune skräppimine ning pidev chattimine toob püsiallikaid. Rohkem kui ühelegi professionaalsele püstolreporterile.

Juhtum nimega Merle. Vaatlen teda kõrvalt. Ta libistab hiirega aknaid lahti ja kinni. Klikib Orkutis edasi-tagasi. Keskeltläbi teeb 10-20 skräppi korraga. Ta hoiab silma peal. Teeb ja saab komplimente.

Samal ajal. Plingivad 6-10 msni jutuakent. Kuigi enamus neist on poisid, see ei loe. Nendega vahetatakse infot. Meelelahutuse mahlas.

Kui jutuks tuli minu sõber Tannu, siis tuli välja, et ta teab minust palju rohkem. Detailideni välja... Ta teab, mida ta teeb ja kuidas tal läheb. Tal on kolm punast telefoniliini. Ta vahetab numbreid.

Mis saab siis, kui see generatsioon kasvab päris suureks? Kui neil kõigil on kontaktid monitori allservas? Tunnen ennast dinosaurusena ja mõtlen, milline saab olema tulevik...

2 kommentaari:

Maria ütles ...

Muide meil käib kodus nii, et kui ma tahan teada mis ilm homme on siis küsin laste käest vanused 6 ja 7. Muide nii on juba mitu aastat. Nad lihtsalt vaatavad ilmateadet ja jätavad meelde ka.
No igast muid elutarkusi kuulen ma ka nii oma kui sõbrannade lastelt.
Näiteks- koera nina jälg on nagu inimese sõrmejälg- unikaalne.
Aga info liikumise kiirus netis on meeletu. Just läbi erinevate foorumite, msni ja ei tea mille veel.

m2rtsaar ütles ...

öeldakse, et kel rohkem infot, see on arvamusliider.

ärge tulge siis ytlema, et paljulapseline ei tasu olla:)